vemodig söndag.

Började dagen lika tidigt som vanligt, runt 07.00 snåret. Eftersom vi skulle iväg och göra några längder i simhuset, känndes det ju som som om det var ok att gå upp tidigt, trots att det är helg.
Jag har å andra sidan inga problem med att gå upp tidigt på helgen, eftersom jag oftast inte brukar sova bort en ledig dag.
Gjorde 1/2 timmes längder i bassängen, 18 längder, alltså inte riktigt 1000 m, eftersom det fattades 100 - snopet att jag inte hann mer än så, har väl legat av mig.
Hem och städa O's rum idag, damma och plocka undan. Eftersom vi gjorde grovröj i L's rum igår, var det ju inte mer än rätt att även lillemans skulle fräschas upp.
Sedan en lång promenix, ensam i snabb takt.
Nu skall jag iväg och hämta O som har varit på kalas hos en klasskompis, en liten bit bort.
Önskar en trevlig söndag!

Torsdag kväll.

Ännu en arbetsvecka har passerat, kvällen har bjudit på lugn o ro. N är på möte, O har ockuperat ipaden halva kvällen, lilla mam har passat på att ta ett bubbelbad.
Nu vankas det efterlyst på TV.

Min nya bästa vän.

Har fått en ny bästa kompis och vi är så tajta. Är det vad som behövs för att peppa igång mig så. Eller man får ju ställa upp
för laget.
På jobbet så är det utlyst en tävling bland alla anställda; att gå från Ystad till Haparanda. Eftersom vi endast är tre
personer i laget får vi ligga i och prestera 10 000 steg per person och dygn.
Jag trodde länge att det var fel påmin lilla manick, eftersom den knappt ändrade antal steg trots att jag gått o gått o gott.
8086 steg och det bara på jobbet och en snabb promenad efter jobbet.
Foto: Privat

Förbereder för en ny arbetsvecka.

Söndagen brukar vara en sån där dag då jag helst vill hinna med så mycket som möjligt. Med resultatet att bara hälften blir gjort.
Jag vet ju att en ny arbetsvecka nalkas och hur lätt är det att hinna allt på vardagskvällarna - eller ens hur kul att ställa sig med allt när man är trött efter en lång dag på jobbet.

 

Min söndag ödslades inte bort med någon onödig morgonsömn, nä uppe med tuppen och startade min sista helg-dags-ledighet.

Efter frukost en lång promenad, härligt med en skön höstpromenad. Väl hemma hängde jag ut en maskin tvätt, (som inte lyckades torka ute eftersom det varit fuktigt väder hela dagen).

 

O. hade besök av en gammal dagiskompis och jag fick tid att gå igenom gamla magasin...

 



Ömsom kaffe, tävla, läsa och surfa - det är paus i vardagen.

Foto: Privat

 

 

När O's kompis åkt hem tog vi bilen till Vallarna för lite lek och spaning i skateparken.









Foton: Privata


Vår lördagkväll.

En mys pys lördag i vår ensamhet. Den ena kollar på dvd och den andra på Tv

Star wars är favvon just nu; kläder, film och tidningar.
Foto :Privat

Ny dag - nya tag.

Var uppe i gryningen, trots att det är lördag idag. Det var väl som en slags kompensation för igår, då vi gick upp vid nio snåret.


Jag fattar inte oavsett om jag lägger mig tidigt eller sent så vaknar jag oändligt tidigt, vid 04.00 tiden. Skulle kunna gå upp då OM det inte varit för att denna tid inte är normal tid att gå upp - med undantag för om man har ett arbete som så kräver det. Tvingar mig själv att somna om i allafall ett par timmar till, beroende på om det är jobb eller ledigt som gäller.


Idag klev jag upp vid sju och intog min frukost som vanligt tillsammans med morgontidningen i lugn och ro, eftersom N är ute och jagar, (inte brudar) och O fick slagga vidare i mammas säng.


Därefter allehanda bestyr; tvätt, plock och städning. Skönt när det är gjort - enda nackdelen är väl att det inte håller sig så i all evighet. Men då finns det ju i allafall liv i det här huset. Fasar för när man blir äldre och alla barnen flyttat hemifrån, och det ser likadant ut när man kommer hem, som när man for.


Ha en trevlig lördag!




RSS 2.0